Sayın Adnan Oktar'ın 24 Nisan 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

ETİKETLER:

A9 TV, 24 Nisan 2017 Hoş Sohbetler

 

Kıskanan İnsanın Kıskançlığı Devam Ettikçe Çirkinleşir, Çöker, Vücudu Tahrip Olur, Bedeni Kanserleşir, Kıskanılan Da Sıhhat Bulur, Dinçleşir

Kıskanan insan kıskançlığı devam ettiği müddetçe çirkinleşir, çöker, vücudu tahrip olur hücreleri. Beyni, saçı, bedeninin bütün azaları her yeri yavaş yavaş yavaş kanserleşir. Kıskanılan da sıhhat bulur, sağlık bulur, dinçleşir, gençleşir, güzelleşir, bereket bulur Allah’ın gizli bir ilmi, Allah’ın batın ilmi işte. Bu ilim sürekli dünyada raci olan, geçerli olan ilimdir. Bunu fark edemedikleri için de sürekli belanın içinde birçok insan yüzüyor. Her kıskanılana bakın hep işleri daha bereketlidir. Her kıskanana bakın hep çökendir, hep batandır, sürünür adeta.

 

(“Suriye’de bulunan 66 ülkenin amacı nedir?”  izleyici sorusuna cevaben)

İşte Peygamberimiz (sav)’in hadisi meydana geldi. Suriye’ye Dabık denilen yere 66 ülkenin insanı geldiyse Peygamberimiz (sav)’in hadisi tam anlamıyla doğru olarak çıkmış demektir. Çok korktular dediler ki, “Burada savaş olacak” diyorlardı, “Dabık’a altmışın üzerinde ülke gelecek” diyorlardı, “olmadı” falan diyorlardı, bak o da oldu. Ahir zamanın bir alameti daha gerçekleşti ve Dabık yani bakın yerine, detaylarına varıncaya kadar hepsi oldu.

“Rumlar” yani Müslümanların dışındaki güçler “A’mak ve Dabık nam mahallelere inmedikçe kıyamet kopmaz” Bu oldu mu? Oldu. Ne zaman? Ahir zamanda oluyor. “Seksen sancakla gelirler, her bir sancak altında on iki bin kişi bulunur” diyor. Buhari’de. Zaten 66 ülke geldi ama 66 ülkenin içerisinde diğer kavimlerden insanlar da var. Mesela İngiltere geliyor ama içinde Pakistanlı var, Hindistanlı var, Avusturyalı var hepsi var. Dolayısıyla 66 sancağın da üstünde, aynısıyla oldu.



DEVAMINI GÖSTER

Kapcsolódó művek