Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (12 Ocak 2017; 13:00)

ETİKETLER:

MÜNAFIK DÜNYA HAKİMİ OLMAK İSTEYEN DELİ BİR RUHA SAHİPTİR, ÇOK VESVESELİDİR. BU YÜZDEN DE DELİCE BİR PANİK İÇİNDE YAŞAR

Peygamberimiz (sav)’e “Mümin ve münafık kimdir?” diye sormuşlar. Peygamberimiz (sav)’in cevabı şu; “Müminin gözü namazda oruçta olur münafığın gözü ise, hayvanlarda olduğu gibi yemekte, içmekte, ibadet ve namazdan uzak durmakta olur” diyor. “Mümin eli vardıkça sadaka verir Allah’tan günahlarının affedilmesini diler münafık ise, ihtiras ve boş kuruntular peşindedir.” İhtiras işte büyüklük hissi yani muhteristir böyle çok delice hedefleri vardır. Kalleşlik, manyaklık. O devrin derin devleti kimse onunla işbirliği yapıp dünya hakimi olmak ister böyle manyakça bir kafası vardır. “Ve boş kuruntular peşindedir.” Çok vesveselidir münafık. Hep kuruntu. Ayette diyor ya “Her gürültüyü kendi aleyhine zanneder.” (Münafikun Suresi, 4) Delice bir panik içinde yaşar. Ruhunda deli bir boşluk vardır, bir manyak boşluk onu sürekli doldurmaya çalışır. Onun için de hep kuruntuların peşinde gider, vesveselerinin peşinde gider. Deli bir anarşi vardır ruhunda özetle. “Müminin Allah’tan başka hiç kimseden umudu olmaz, münafık ise Allah’tan başka herkese umut bağlar.” Herkese, münafıklardan da adam elde etmeye çalışır kafirlerden de elde etmeye çalışır. Müslümanları kandırmaya çalışır. 

 

MÜNAFIK HER ŞEYİ ALLAH’IN YARATTIĞINI DÜŞÜNMEZ. MÜNAFIK İÇİN TEK BİR YARATICI VARDIR, O DA KENDİ BEYNİDİR ADETA BEYNİNE TAPAR

Münafık her şeyi Allah’ın yönettiğini düşünmez. Münafık için bir tane yaratıcı vardır o da kendi beynidir. Adeta beynine tapar. Sahtekarlığı orada yapar, oyunlar yapar, ahmakça bütün ömrü çırpınışlar içinde geçer. Halbuki her hareketini Allah yaratır münafığın ama o bilmez. Allah’a karşı bir gizli savaşı vardır münafığın, sinsi ve gizli bir savaşı. Mesela Müslümanlara bir saldırı olduğunda Müslümanlar ittifak ediyor değil mi? Münafık öyle değildir hayvan gibi bakar o bambaşka bir alemdedir. O kendini düşünür o anda Müslümanları düşünmez. Ama Müslümanların kendisini korumasını ister. Ama kendisi Müslümanları korumayı asla düşünmez öyle bir şey aklına gelmez. Münafığın ahmaklığı ileri derecesinde apati derecesinde aklı çok zayıftır. Klasik ahmaktır ve o yüzden çok açık verir. Sürekli kendini rezil eder. Nasıl bir hayvan mesela köstebek vardır hayvan kendini çok akıllı zanneder kaçmaya kalkar ama yakalanır. Münafık da böyle kör köstebek gibi çok ahmaktır. Mutlaka yakalanır kendini zeki zanneder iyi oyun oynadığını zanneder ama her oyunu yakalanır münafığın. Allah Müslümanlara öyle bir güç verir.

Münafık şeytanın insan suretine girmiş insanlar arasında dolaşan bir halidir. Şeytanın yılan gibi Müslümanlar arasında dolaşan bir halidir. Zaman zaman Müslümanları sokmaya çalışır o zehriyle. Müslüman çok dikkatli olacak. Yılan gibi tehlikelidir. Nerede ne zaman sokacağı belli olmaz münafığın. Yani o incir sepetinin içinde durur ama o sepetinden dışarı çıktığında anında Müslümanı zehirlemek ister.  Onun için Müslüman yılana titiz olduğu gibi münafığa da titiz olacak. Her an sokması tehlikesi vardır münafığın.

 

MÜNAFIK FİTNE ÇIKARTMAKTA HAYRET EDİLECEK DERECEDE YETENEKLİDİR, DURDUK YERE PİSLİK YAPAR

Münafık mesela normal yaşıyorsun durduk yere pislik çıkartır. Onun pisliğini izale edersin bir pislik daha çıkartır. Onu izale edersin bir pislik daha çıkarır. Hayret edilecek şekilde yeteneklidir fitne çıkartmada. Ahlaksızlık ve pislik yapmada, Müslümanlara iş çıkartmada, konu çıkartmada Müslümanları meşgul etme konusunda şeytani bir yeteneğe sahiptir. Aynı şeytanda olduğu gibi. Onun için münafık değil de direkt şeytan diyeceksin. Çünkü onun bedenine hulul etmiş şeytan. Müslüman arasında dolaşır mesela eve gelir bir pislik yapar, sokağa çıkar bir pislik yapar, okuluna gider bir pislik yapar. Lokantaya gider bir pislik yapar. Her yerde pislik yapar yani pislik üretme makinesi gibidir. Seri olarak pislik üretir münafık.

Münafık sürekli suç işlediği için suçlanmaktan çekindiği için onun pis bir silahı vardır; pislik böceği gibi sürekli Müslümanların üzerine iftira atarak yaşamaya çalışır. Kendine bir zarar gelmemesini düşünerek kendini şeytani bir yöntemle koruma düşüncesiyle kesintisiz Müslümanlarla uğraşarak Müslümanlara iftira atarak veya suçlayarak veyahut Müslümanlara sürekli kusur bularak o şekilde yaşamaya çalışır. Yani hayatı sürünme şeklindedir münafığın aynı şeytan gibi.

Münafığın bir de hayret edecek bir özelliği vardır, yüzü masktır hayasızlık yüzüne tam oturmuştur. Utanma hissi olmaz münafıkta. Hani yüzüne teneke çakılmış derler ya yüzünde eşek oynamış derler. Hayasızca iftira atabilir Müslümana, hayasızca yalan söyleyebilir. Çok seri yalan söyler münafık. Mesela kaplumbağanın üstüne bindim dünya gezisine çıktım falan bile diyecek kadar ahmaktır, zır delidir. Hayret edilecek yalanlar söyler seri olarak. Gerçek münafıksa münafıklığından asla vazgeçmez. Ama kalbinde hastalık olansa o tedavi olabilir, vazgeçebilir ama gerçek münafıksa incelir ama kopmaz yani hemen hacim alır. Mesela dar bir yerden geçiyorsa incelir. Geniş bir yere geldiğinde hemen hacim alır orada genişler. Yine dar bir yere geldiğinde yine incelir. Böyle bir lağımın ince bir borudan akıp sonra geniş bir yere ulaşması gibi. İnce borudayken incelir ama kalın bir yere geldiğinde birden genişler vazgeçmez yani.



DEVAMINI GÖSTER

Kapcsolódó művek